ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ

Μαρμάρινες κατασκευές για σκάφος. Δημιουργίες από μάρμαρο για το σκάφος και την θαλαμηγό σας. Επιλέξτε να κατασκευάσετε ή να ανακατασκευάσετε το σκάφος σας με λεπτομέρειες από μάρμαρο.

Στην Alpa Hellas Marbles δημιουργούμε τις καλύτερες μαρμάρινες κατασκευές για σκάφη και πολυτελείς θαλαμηγούς. Με εξειδικευμένες και ιδιαίτερες τεχνικές μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλετε. Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε ένα σκάφος και ο συνδυασμός μάρμαρο-ξύλο δεν σας έχει εντυπωσιάσει; Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε το σκάφος σας!

Σαλόνι σκάφους, κουζίνα, πάγκοι κουζίνας, μπάνιο και χώροι από μάρμαρο, μαρμάρινες κατασκευές και δημιουργίες από την ειδική ομάδα της εταιρείας μας για τις μαρμάρινες κατασκευές σε σκάφος. Μαρμάρινες κατασκευές για σκάφος, luxury, σύγχρονες, πολυτέλεια και προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ

Ανακατασκευάσαμε και μεταμορφώσαμε ένα από τα ωραιότερα Mega Yachts Ο’Pati, το οποίο έλαβε το βραβείο Design Ledership Award στη Φλόριντα το 2012.

  • 1996 Ο’Pari (236 feet) Super Yachts- 1998 O’Rea- Mega Yachts O’Mega (271 feet)- 2004-2009, O’Rion το μεγαλύτερο σκάφος που ανακατασκευάστηκε στην Ελλάδα
  • 2008 yacht O’Neiro 52.7m – O’ptasia 52m – 2006, O’ceanos (162 feet) – O’Asis, O’rama.

Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις υπηρεσίες μας στα πολυτελή Yachts; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας μόνο για yacht στην διεύθυνση www.marble-yachts.com κλικάροντας το κουμπί που ακολουθεί.