Οι υπηρεσιεσ που σας προσφερουμε

Μάρμαρα κατασκευές από μάρμαρο. Στον χώρο μας παρέχουμε μαρμάρινες κατασκευές χωρίς περιορισμό σχεδίων και διαστάσεων, μαρμάρινα μπάνια για πολυτελή ξενοδοχεία και επαύλεις & μπάνια για πολυτελείς θαλαμηγούς.

ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΜΠΑΝΙΑ

 • Πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες στην κατασκευή πάγκου για μπάνιο με μετώπη και ενσωματωμένο νεροχύτη πάχους 2cm χωρίς να έχει περιττό βάρος .
 • Μαρμάρινοι καθρέφτες με διάφορα σχέδια κορνίζας ή επιλογή σχεδίου με υδροκοπή σε απεριόριστα σχέδια και διαστάσεις του πελάτη.
 • Λιστέλο με σχέδιο υδροκοπής- καινοτομία κατασκευής μαρμάρινης ντουζιέρας με περιμετρικές μαρμάρινες πλευρές.
 • Πολυτελείς μαρμάρινες μπανιέρες και τζακούζι σε απεριόριστες διαστάσεις.
 • Ορθομαρμάρωση, επένδυση τοίχου με εξειδίκευση στην μελέτη των διαστάσεων και στην κοπή των πλακών για την δημιουργία συνεχόμενων νερών bookmatch/οpen book. Δάπεδο μπάνιου με Υδροκοπή βασισμένα στα σχέδια του αρχιτέκτονα ή του διακοσμητή.

*  Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την μελέτη και την κατασκευή όλου του μπάνιου. Κάθε ολοκληρωμένο μπάνιο συσκευάζεται προσεκτικά, παραδίδεται με αρίθμηση των μαρμάρων κοπής και οδηγίες για την εύκολη τοποθέτηση.

ΠΕΡΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 • Περίτεχνα δάπεδα σε Υδροκοπή. Απεριόριστα σχέδια και διαστάσεις για δάπεδο με ειδικότητα στην τέλεια εφαρμογή του μαρμάρου για την επιφάνεια του κάθε χώρου.
 • Μεταλλικές κατασκευές μέσω της χρήσης του μηχανήματος Plasma cutter σε οποιοδήποτε σχέδιο και διαστάσεις.
 • Μπάνια για πολυτελείς θαλαμηγούς Luxury Mega Yachts: Πρωτοπορία στα μαρμάρινα μπάνια για πολυτελείς θαλαμηγούς με εμπειρία από το 1996. Ανακατασκευή σκαφών και συντήρηση. Για να δείτε το ομορφότερο σκάφος που ανακατασκευάσαμε και βραβεύτηκε το 2012 στη Φλώριντα πατήστε εδώ.
 • Τεχνογνωσία σύνθεσης μαρμάρου με άλλα υλικά. (μέταλλο, ξύλο, γυαλί)

LUXURY MEGA YACHTS

 • Πρωτοπορία: Πρωτοπορία στα μαρμάρινα μπάνια για πολυτελείς θαλαμηγούς με εμπειρία από το 1996. Ανακατασκευή σκαφών και συντήρηση. Για να δείτε το ομορφότερο σκάφος που ανακατασκευάσαμε και βραβεύτηκε το 2012 στη Φλώριντα πατήστε εδώ.
 • Καινοτομία: α) μαρμάρινες κατασκευές με σύνθεση ξύλο ή μέταλλο ή γυαλί με την χρήση μηχανήματος Water jet , Plasma σιδήρου και CnC cutter. β) καινοτόμες κατασκευές σε bar τραπέζια, δάπεδα, επένδυση τοίχου σε μπάνια και τοποθέτηση μαρμάρου με συνεχόμενα νερά bookmatch
 • Εξειδίκευση: Εξειδίκευση στις μαρμάρινες κατασκευές με ειδική στήριξη και ενίσχυση ανάλογα την κατασκευή, τεχνική προστασίας και αποφυγή απορρόφησης υγρασίας, γνώση της διαφορετικότητας της τεχνικής που αφορά τα σκάφη. Ειδική μέθοδος επένδυσης τοίχου μπάνιου με συγκόλληση της πίσω πλευράς του μαρμάρου με την επιφάνεια του σκάφους, καθώς και εξειδίκευση στην τοποθέτηση δαπέδου.
 • Ειδικότητα: Τμήμα σχεδίασης με ειδικότητα στις περίτεχνες κατασκευές χωρίς περιορισμό διαστάσεων και σχεδίων. Μελέτη της κατασκευής αρχιτεκτονικών σχεδίων για θαλαμηγούς . Ειδικά υλικά εμποτισμού και προστασίας δοκιμασμένα από το 1996 λόγω της πολυετής εμπειρία μας σε θαλαμηγούς. Ειδικότητα στην σύνθεση του μαρμάρου και ένωση του με άλλα υλικά του σκάφους, όπως ξύλο ή μέταλλο.
 • Εμπειρία: Μελέτη του χώρου της θαλαμηγού πριν την τοποθέτηση για εξάλειψη τεχνικών προβλημάτων και τεχνική υποστήριξη.Εμπειρία στη συντήρηση της γυαλισμένης επιφάνειας με υλικά υψηλής αντοχής λόγω της ιδιαιτερότητας των σκαφών στην υψηλή υγρασία.
 • Τεχνογνωσία: Τεχνογνωσία για την επιλογή των κατάλληλων πλακών και στη δημιουργία επιφάνειας με τρεχούμενα νερά σε μορφή bookmatch. Γνώση της σύστασης όλων των ειδών του μαρμάρου. Μέθοδος της τεχνικής για την ένωση των πλακών (honey comb) , την σύνθεσης και την αρμογή.

Θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα έργα μας και να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα!