ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι υπηρεσίες καλύπτει η εταιρία μας;

Καλύπτει όλες τις ειδικές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων από μάρμαρο.

Τι εννοούμε ειδικές κατασκευές;

Πρόκειται για την διαμόρφωση σύνθετων μαρμάρινων έργων έχοντας ειδική γνώση πάνω στη σωστή μελέτη των διαστάσεων κοπής του μαρμάρου με σκοπό τη πιστή αναπαραγωγή του σχεδίου.

Γιατί μας επιλέγουν οι πελάτες μας;

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ικανότητάς μας να δημιουργούμε καινοτόμα καλλιτεχνικά έργα με μοναδικό στιλ σε μάρμαρο έχοντας την κατάλληλη εξειδίκευση και την πολυετή εμπειρία. Δίνουμε λύσεις για τυχόν κατασκευαστικά προβλήματα και τεχνική ενημέρωση του πελάτη. Διαθέτουμε τμήμα σχεδίασης με πολυετή εμπειρία στη μελέτη σχεδίου και εμπειρία για την άψογη εφαρμογή του μαρμάρου. Οι πελάτες μας επιλέγουν για την διάθεση μας για τη δημιουργία καινοτόμων έργων με σεβασμό προς τον πελάτη και αγάπη για το μάρμαρο.

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα κοπής και το είδος της κατασκευής.

Ποιος είναι ο τρόπος συσκευασίας;

Τα μάρμαρα συσκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας εξαγωγής. Για τις ειδικές κατασκευές υπάρχει ειδική συσκευασία με φελιζόν και νάιλον για την απαραίτητη προστασία. Κάθε έργο συνοδεύεται με οδηγίες και αρίθμηση σχεδίου. Το εμπόρευμα συσκευάζεται και παραδίδεται στην έδρα μας.

Ποια είναι η διαδικασία της μεταφοράς;

Το κόστος μεταφοράς και η μεταφορά γενικότερα των εμπορευμάτων στον τόπο προορισμού είναι στην ευθύνη του αγοραστή.

Τι εννοούμε εξειδίκευση στις ειδικές κατασκευές;

Στον χώρο του μαρμάρου η μελέτη, η κοπή των ειδικών διαστάσεων και η σωστή εφαρμογή τους χρειάζεται πολύχρονη εμπειρία. Καθημερινά παράγουμε διαφορετικές κατασκευές και μοναδικά αρχιτεκτονικά σχέδια σε ειδικές διαστάσεις.

Υπάρχει περιορισμός στα σχέδια και την διάσταση;

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στα σχέδια που μπορούν να ζητηθούν από τον πελάτη και στην διάσταση που ταιριάζει στον χώρο του.

Τι σχέδια μπορεί να επιλέξει ο πελάτης;

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να εμπνευστεί από το φωτογραφικό μας υλικό και ποτέ δεν αναπαράγονται τα ίδια σχέδια, καθώς η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε σχέδιο είναι μοναδικό.

Τι εννοούμε σωστή εφαρμογή;

Η απόλυτη εφαρμογή των μαρμάρων δίνει την λεπτομέρεια στο αποτέλεσμα. Συνεπώς, η εφαρμογή εξαρτάται από την μελέτη κοπής των μαρμάρων στις διαστάσεις του χώρου και την λεπτομερή ένωση των μαρμάρων ανάλογα με το είδος της κατασκευής.

Τι εγγυάται η εταιρία μας;

Εγγυόμαστε την επιτυχία στην ολοκλήρωση του σχεδίου και της κατασκευής του έργου, αξιοπιστία στην ακρίβεια της κατασκευής και στην επιλογή της ποιότητας των μαρμάρων, δοκιμασμένα αξιόπιστα υλικά, και φυσικά συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.

Από τι εξαρτάται το κόστος;

Το κόστος εξαρτάται από το είδος του μαρμάρου, από την ποσότητα, τις διαστάσεις και την πολυπλοκότητα της διαμόρφωσης του σχεδίου.

΄Εχετε περισσότερες απορίες? Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!