ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Alpa Hellas Marbles αποτελεί μια από τις πιο κατάλληλες εταιρίες στον χώρο των ειδικών κατασκευών από μάρμαρο. Πρόκειται για μια επιχείρηση με οικογενειακή παράδοση στις μαρμάρινες κατασκευές, καθώς αποτελεί την τέταρτη γενιά στην εξειδίκευση και στη δημιουργία υψηλών έργων αισθητικής από το 1984. Έχουμε αναλάβει πληθώρα αρχιτεκτονικών έργων με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του design του μαρμάρου.

Συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε με αρχιτεκτονικά γραφεία και έχουμε κατασκευάσει πολλά σημαντικά έργα για την παγκόσμια αγορά. Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με διάφορα ελληνικά λατομεία και προμηθεύουμε, κυρίως, λευκό μάρμαρο Θάσου, ημίλευκο μάρμαρο Βόλακα-Βεναντίνο, Όνυχα και μάρμαρα διαφόρων χρωμάτων και όλων των ειδών, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία και ο πελάτης έχει την δυνατότητα επιλογής μαρμάρων από όλον τον κόσμο.

Η Alpa-Hellas Marbles έχει μεγάλη ιστορία, και δεσμευόμαστε να έχει ακόμα μεγαλύτερο μέλλον. Θα είναι χαρά μας να διαβάσετε την ιστορία της εταιρίας μας.

Η ιστορια μασ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων: CnC Cutter για ειδικές κοπές και κατασκευές σε μάρμαρο, Waterjet για καλλιτεχνικά σχέδια και κατασκευές από μάρμαρο (ξύλο και γυαλί) για Δάπεδα και Μπάνια και Plasma Cutter για περίτεχνα σχέδια σε μέταλλο σε συνδυασμό με το μάρμαρο, το ξύλο και το γυαλί. Ειδικά προγραμματισμένα μηχανήματα και εργαλεία για την διαμόρφωση έργων υψηλών απαιτήσεων. Αυτόματη γυαλιστική για γρήγορα αποτελέσματα και άψογο φινίρισμα.